shape1

Er is er een jarig: Tekstwerf bestaat 15 jaar!

Dat kun je wel zien, dat zijn wij

2024 is nu al een bijzonder jaar voor Tekstwerf. Het team draait als een Zwitsers uurwerk en de agenda staat vol mooie opdrachten. Bovendien hebben we iets te vieren, want 15 jaar geleden begon het allemaal.

DSC03116

Door Jules

15 jaar TWF 1

Inmiddels zijn we één naam, zes adressen en – letterlijk – miljoenen waardevolle woorden verder. Maar we werken nog altijd vanuit dezelfde visie: praat met mensen, in normaal Nederlands, over wat ze willen weten. Lastig genoeg, dus laten we het vooral niet moeilijker maken.

Driewerf dank

We danken onze klanten. Organisaties met een verhaal, die vertrouwen hadden en hielden in ons advies en vakmanschap. Mensen met lef, omdat ze weg durfden te blijven van het veilige midden en bewust kozen voor een eigen geluid.

We danken onze medewerkers. Die allemaal aanklopten met dezelfde wens: ‘Ik wil beter worden’. Die begrepen dat professionele en artistieke vrijheid begint met technische perfectie. Die bereid waren om de weg van de meeste weerstand af te leggen. Om vervolgens jarenlang bij ons te blijven, elkaar vooruit te helpen en onze klanten het allerbeste te geven wat ze te bieden hebben.

We danken onze partners. In het bijzonder Beeldr, die deze gloednieuwe website maakte. Ook dit keer luisterden ze heel goed naar wat we wilden. Hun antwoord stelt onze klanten de vragen van deze tijd. Terwijl het lettertype en de beeldtaal een eeuw overspannen en teruggrijpen op de basis van Tekstwerf: Bauhaus – ook dát was een werkplaats, atelier en school in één. Het Bauhaus bestond 14 jaar, maar veranderde voorgoed de symbiotische kijk op functie en vorm, nut en schoonheid.

Wij bestaan een jaar langer, en we gaan nog even door.

Dankjewel allemaal!

Onze eigen verhalen

Mirjam vertelt

Bel-etiquette onder de loep

Miryam leon Jdpvhn6x A0w unsplash

De beller is… in elk geval niet verlegen

Mark vertelt

Is er leven na AI?

Markus winkler t GB Xi Hc P Kr M unsplash

Copywriting in tijden van ChatGPT

Roos vertelt

Stick aan de grond

Hockey meisje

Hockey? Dat bleek niks voor 11-jarige Roos