shape4

Tekstbureau Amsterdam

Amsterdams tekstbureau met liefde voor long copy

In een fraaie steeg tussen het Singel en de Herengracht vind je Tekstwerf. Een tekstbureau met één specialisme: long copy. We schrijven elk jaar kilometers tekst voor verschillende (online) media. IJzersterke verhalen; foutloos, lekker leesbaar en met een stevige structuur. Creatieve koppen, krachtige oneliners en messcherpe call to actions maken we ook. Dus als het om short copy gaat, staan we net zo goed ons mannetje.

Hoezo een tekstbureau?

We zijn een hechte groep tekstschrijvers met een gedeelde taalvisie, die je op elke stijl kunt loslaten. Harde, snelle werkers bovendien. Voor iedere klus hebben we de juiste persoon in huis, en samen kunnen we de grootste opdrachten aan. Zeven copywriters tegelijk ziek, zwanger of op vakantie? Uitgesloten. Zet je ons in, dan weet je zeker dat je project op tijd af is.

Long copy? Leuk juist!

Neem ‘t maar van ons aan: het is een kunst om met onverminderde aandacht en focus op kwaliteit aan langere stukken te schaven. Veel tekstschrijvers en bureaus kunnen het niet, brengen het niet op of wagen zich er niet aan – die nemen je liever alleen het korte werk uit handen. Raar, want bijna iedereen heeft long copy nodig, alleen al voor een website. Wij schrijven verhalen van kop tot staart en slaan ertussen geen letter over.

tekstbureau-Amsterdam-long_copy-tekstschrijver-creative_copywriter-nederlandse_tekst-SEO-tekst.jpg

Waarom alleen Nederlands?

Tekstwerf staat voor kwaliteit, punt. Precies daarom schrijven we alleen in het Nederlands, de taal die we tot in de puntjes beheersen. Alles is een vak. Dus zoek je ook Engelse tekst, en wil je het risico op steenkolenbrits uitsluiten? We brengen je graag in contact met native speakers die de lat net zo hoog leggen als wij.

Helpt Tekstwerf ook met SEO?

Natuurlijk, SEO is essentieel. Van meta- en alttekst tot koppen en keywords: met de juiste zoekwoorden op de juiste plek in je teksten, weten zoekmachines je beter te vinden. En je lezers dus ook. Daar helpen we graag bij. Maar met alleen zoektermen opsommen pak je Google al lang niet meer in. Zorg voor relevante informatie en publiceer regelmatig om bezoekers naar je site te trekken. Betrek ons op tijd bij de ontwikkeling van je site, en we zorgen dat je webcopy lekker leest én goed scoort.

Meer weten?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan mailen we je maximaal één keer per maand onze beste blogs.