Menu

Fris script voor de voice-over van Motiontales

Fris script voor de voice-over van Motiontales

Motiontales maakt kleurrijke animaties voor mooie merken. Zoals Wetterskip Fryslân en KNN Cellulose, die samen een manier ontwikkelden om gerecycled wc-papier om te zetten in een grondstof voor wegen en fietspaden. In de animatie ‘Van Afval naar Asfalt’ legt Motiontales uit hoe dat werkt. En de voice-over? Die leest een videoscript van Tekstwerf voor.

Weg met afval

De troep van de één, is de schat van de ander. Dat bewijzen Wetterskip Fryslân en KNN Cellulose dubbel en dwars met hun baanbrekende uitvinding op het gebied van cellulose-recycling uit rioolwaterzuiveringsinstallaties. Hun wereldwijde primeur zet Nederland nog beter op de kaart qua duurzaamheid en kan in de toekomst een mooie bijdrage leveren aan de circulaire economie. Zo’n goed idee verdient een bijpassend verhaal in beeld en tekst. Beoordeel zelf of het ons is gelukt.

Bekijk de animatie hier

Deze skills zetten we in

  • copywriting
  • eindredactie
  • videoscript schrijven

Meer weten?

We werken vaker mee aan scripts voor voice-overs, op locatie of vanuit ons kantoor in Amsterdam. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan