Menu

Recruitment. Derec doet het anders

Recruitment. Derec doet het anders

Maak kennis met Derec: de Recruiters in Zorg, Onderwijs en Finance. Een vrolijke club, met veel ervaring en een zeer persoonlijke aanpak. De afgelopen vier en een half jaar ontwikkelden ze onder een andere naam (die we lekker niet meer noemen) een enorm recruitment- en detacheringsnetwerk en bouwden ze aan een ijzersterke reputatie. Om dan je merk op de schop te gooien, moet je stevig in je schoenen staan. Derec deed het gewoon, samen met Tekstwerf en BEELDR.

Verandering werkt

Het gaat je voor de wind. Je werving en selectie loopt als een trein, mensen werken graag met je en weten je blindelings te vinden. Dan kun je heerlijk ontspannen dezelfde koers blijven varen, of kijken hoe het nóg beter kan. Derec is duidelijk het resultaat van de tweede keuze. Het Amsterdamse team bleef intact, net als de klantenlijst en het kandidatenbestand. Maar met een nieuwe naam en een compleet andere uitstraling tonen de recruiters karakter. Zo geven ze klanten en kandidaten het goede voorbeeld: zit niet stil, laat zien wie je bent en creëer nieuwe kansen voor jezelf.

Tandem met Tekstwerf en BEELDR

Tijdens het huisstijltraject werken we intensief samen met onze vrienden van BEELDR. Terwijl zij de visuele stijl ontwikkelden, documenten ontwierpen en de site bouwden, bedachten wij een bijpassende tone of voice en schreven we alle teksten voor de (ver)nieuw(d)e organisatie. Opvallend, vlot, vriendelijk en zelfverzekerd.

Bekijk het resultaat op derec.nl

Woorden die passen bij je huisstijl?

Vraag naar Jan.