Menu

Het nieuwe gezicht van Yarden.nl

Het nieuwe gezicht van Yarden.nl

Reclamebureau NR6 benaderde ons in de herfst van 2014 om aan te sluiten bij het redactieteam voor de nieuwe website van Yarden, een van de grootste uitvaartorganisaties van Nederland. Een flinke klus, waarvoor we zo’n zes weken een copywriter detacheerden op het hoofdkantoor van Yarden in Almere.

Krachten bundelen in een contentteam

Naast een complete herziening van het design en de site-structuur, moesten er honderden pagina’s onder het mes voor een tekstuele facelift. Daar stonden we gelukkig niet alleen voor. In een team van contentmanagers, marketeers, projectmanagers en andere copywriters herschreven we bestaande copy naar begrijpelijke taal, creëerden we nieuwe tekst op basis van de input van Yarden-specialisten en voerden we eindredactie over alle pagina’s. Het resultaat mag er zijn: een overzichtelijke nieuwe site, met een frisse uitstraling en klantgerichte copy.


Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan