Menu

EMVI die scoort

De multidisciplinaire infrastructuurprojecten waaraan VolkerInfra graag werkt, worden meestal aanbesteed. Hierbij zetten deelnemers alles op alles om de beste balans te vinden tussen vooruitstrevende inrichting van de ruimte, duurzame toepassingen, minimale risico’s en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Resultaat: een dik pak (digitaal) papier waarin de plannen en kosten volgens strakke inhoudelijke richtlijnen uiteen worden gezet. VolkerInfra schakelde Tekstwerf in voor de eindredactie van hun tenders.

Daarom is eindredactie essentieel

Aanbestedingen zijn een belangrijke acquisitievorm voor bedrijven als VolkerInfra, maar ze zijn relatief tijdrovend en kostbaar. Bovendien is de concurrentie fel. Daarom is het des te belangrijker dat het eindresultaat perfect wordt gepresenteerd. Het zou toch zonde zijn als je plan niet uit de verf komt doordat de boodschap niet duidelijk of scherp genoeg is. Of dat je bij voorbaat met 1-0 achterstaat door taalfouten en wollige tekst in je offerte.

VolkerInfra + Tekstwerf

Bij tenders besteden we aandacht aan elk detail, dus ook aan taal. Daarom schakelden we copywriters van Tekstwerf in voor eindredactie op een aantal aanbestedingsdocumenten. Tendertrajecten zijn vrijwel altijd een race tegen de klok. Dus het was voor ons erg handig dat we makkelijk extra schrijvers konden inpassen om de klus op tijd te klaren.

Chris van der Zwet, Projectleider EMVI VolkerInfra.

Deze skills zetten we in

  • Eindredactie

Meer weten?

We werken vaker mee aan tenders, op locatie of vanuit ons kantoor in Amsterdam. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan