Menu

Brand new Beeldr

Brand new Beeldr

Beeldr is een bureau in vorm, en al jaren een van onze favoriete partners. We weten ze blindelings te vinden, werken uitstekend samen en doen regelmatig dingen voor elkaars klanten. Bovendien ontwikkelde Beeldr onze strakke website en tijdloze copytemplates. We waren dan ook vereerd toen ze ons vroegen om hun digitale huis tekstueel in te richten.

Ander perspectief

Voor Beeldr was 2018 roerig, maar goed. Net verhuisd naar Leiden, een team dat groeit als kool en naast het dagelijkse design- en developmentwerk ook nog ‘even’ een fantastische futuristische videotool ontwikkeld. Kortom: er is wel het een en ander veranderd in de organisatie. De oude huisstijl paste daardoor niet meer. Tijd voor een nieuwe dus, maar waar begin je dan? Bij een goed verhaal.

Corporate story

Eigenaren Roel, Martijn en Derk vroegen ons een corporate story te schrijven; de basis voor het nieuwe Beeldr in woord en design. In grote lijnen waren ze het eens over de te varen koers, maar ze hadden ook een eigen toekomstvisie op basis van hun individuele specialismen. Aan ons de taak om een ijzersterk verhaal te smeden, met technologie, strategie en design als belangrijkste steunpilaren.

We interviewden de drie roergangers van het bureau los van elkaar over de essentie van hun bedrijf. Heden, verleden en toekomst kwamen aan bod. Wensen, dromen, kansen en bedreigingen. Vervolgens legden we alle antwoorden naast elkaar en confronteerden we de mannen met alle overeenkomsten en vooral de verschillen in hun verhalen. Het gesprek dat daarop volgde bleek een uiterst vruchtbare voedingsbodem voor het nieuwe creatieve fundament van Beeldr.

Brand new Beeldr

Terwijl hun designers zich stortten op een nieuwe huisstijl en de developers razendsnel een geraamte voor de site nieuwe bouwden, schreven wij in recordtempo de webcopy. Doordat we in de voorbereiding grondig te werk waren gegaan en alle betrokkenen het eens waren over de gekozen richting, verliep de uitvoering hartstikke soepel. Er staat dan ook een brand new Beeldr, klaar voor de toekomst. Bekijk het resultaat op beeldr.nl.

Ook een story-basis leggen voor je nieuwe merk?

Vraag naar Martijn.