Menu

SIDN: kijkje in de .nl-keuken

SIDN: kijkje in de .nl-keuken

Als beheerder van het .nl-domein weet SIDN als geen ander hoe het Nederlandse internet en ons gebruik ervan eruitzien. Én hoe deze veranderen. Boeiende informatie, vooral door alle technologische ontwikkelingen in het veld. SIDN deelt de opvallendste veranderingen tweejaarlijks in haar Trends in internetgebruik-rapport. Wij mogen hierbij helpen.

.nl, oh .nl

Hoe browsen we met z’n allen, en op welke apparaten? ’t Is maar een greep uit de thema’s die SIDN in haar publicaties uitlicht. De domeinbeheerder vergelijkt de huidige situatie met twee jaar geleden en zet de meest opmerkelijke veranderingen op een rij. Op uitnodiging discussiëren internetexperts daarna over de vondsten, wat weer boeiende informatie oplevert voor het rapport.

In 2014 nodigt SIDN Tekstwerf uit om mee te helpen bij Trends in internetgebruik. De opdracht bestaat uit twee delen: het bestaande rapport redigeren, en daarnaast de expertdiscussie bijwonen, samenvatten en aantrekkelijk onder woorden brengen. Omdat de samenwerking wederzijds bevalt, doen we het twee jaar later nog eens. In combinatie met de strakke vormgeving van Lumen leidt het tot niet één, maar twee schitterende eindproducten. En minstens zo belangrijk: tot leuke klussen, een fijne samenwerking en een goede relatie met SIDN.

Deze skills zetten we in

  • interviewtechnieken
  • copywriting
  • eindredactie

Meer weten?

We helpen vaak mee aan rapporten en andere grote publicaties, op locatie of vanuit ons kantoor in Amsterdam. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan