Menu

edenspiekermann: strak design, strakke copy

edenspiekermann: strak design, strakke copy

De Duitse drukwerkgigant FLYERALARM vroeg edenspiekermann om het merk in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Dus ging het bureau aan de slag met een nieuwe positionering. Waarmee de dienstverlening van het printbedrijf zich onderscheidt? Z’n zakelijke eenvoud en Duitse precisie.

Tekstwerf draaide mee in het projectteam, nam de site van FLYERALARM en concurrenten onder de loep en ontwikkelde een strakke tone of voice. We schreven wervende, heldere en klantvriendelijke short copy. Daarnaast werkten we aan landingspagina’s en e-mailmarketing.

Copy in 't wild

Ook ontwikkelde edenspiekermann een nieuwe huisstijl voor de Stadsschouwburg Utrecht. Tekstwerf strekte de vingers om het marketingmateriaal – brochures, geveldoeken, abri’s, banners en narrowcasting ­– van prikkelde copy te voorzien. Doel? Een bezoekje aan het theater nog aantrekkelijker maken via fictieve quotes. Nieuwsgierig (‘Hoe dans je een verhaal?’) en verwachtend (‘Als we maar niet vooraan gaan zitten’) en reflectief (‘Wat betekende dat einde nou precies?’).

BREEDBEELD-EDENSPIEKERMANN.png

Deze skills zetten we in

  • copywriting, zowel short als long
  • eindredactie
  • interviewtechnieken

Meer weten?

We schrijven veel teksten voor on- en offline, op locatie of vanuit ons kantoor in Amsterdam. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan