Menu

ABN AMRO: Two-pager Missie 2030

ABN AMRO: Two-pager Missie 2030

ABN AMRO heeft duurzame ambities. De bank wil bijvoorbeeld zo’n twee megaton CO2 besparen via energiemaatregelen bij zakelijke en particuliere klanten. Tekstwerf schreef een stevige communicatiebasis voor deze missie, in de vorm van een two-pager.

Verduurzamen via vastgoed

Vóór 2030 wil ABN AMRO haar vastgoedportfolio verduurzamen tot gemiddeld label A. Een mooie ambitie, zeker als je bedenkt dat 40% van de uitstoot in Nederland afkomstig is van de bebouwde omgeving. 10% van alle stenen in Nederland staat op de balans van de bank. Door klanten te helpen hun huizen en bedrijfspanden te verduurzamen, kan ABN AMRO een CO2-besparing tot wel 33% realiseren.

Plan in krachtige woorden

Een goed idee is fijn, maar iedereen juichend door de gangen is een ander verhaal. Je plan nóg beter verwoorden kan daarbij helpen. Dat is exact wat we hebben gedaan voor de bank. We ontrafelden hun verhaal, prikten door een enkel dun laagje en etaleerden de krachtige boodschappen van Missie 2030.

Meer weten?

We schrijven vaker two-pagers, narratives en mission statements voor grote plannen en belangrijke ambities. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan