shape3

Engels

What about English?

Wij, Nederlanders, spreken best een aardig woordje Engels. Maar copy in een vreemde taal? That’s other cook. Tekstwerf achterhaalt de essentie van je verhaal en vindt daar de juiste woorden voor, óók in het Engels.

Copy, please!

Onze klanten hebben steeds vaker Engelstalige copy nodig. Daarvoor kun je naar het eerste het beste vertaalbureau stappen, en daar zijn er nogal wat van. Maar helaas is kwaliteit – ook hier – schaars. Bovendien: vertalen is géén copywriting – en vice versa. Een vertaler houdt de boodschap intact, maar heeft vaak weinig oog voor toon, kleur of stijl. Gelukkig hebben onze ervaren experts dat wel, zowel in Brits- als Amerikaans-Engels.

Geen copy-paste

Bij Tekstwerf vertalen we niet woord voor woord, maar krijg je een correct en lekker leesbaar geheel dat recht doet aan de inhoud én ziel van het origineel. Of we schrijven from scratch effectieve Engelse copy voor je, op basis van een briefing of interview.

Eerste hulp bij Engels

Heb je loepzuivere Engelse copy nodig, of wil je graag een Engelse versie van je Nederlandse tekst? Gaan we regelen. Neem hieronder contact met ons op, dan krijg je in no-time een offerte – vaak dezelfde dag nog. Any questions? Bel, mail of stel ze aan ChatTWF rechtsonder in je scherm.

Cheerio!

Who you gonna call?