shape1

Engels

Zoek je een Engelse copywriter?

Dat treft, want we kennen een paar goede. Twee native Engelstalige copywriters die vlot Nederlands spreken, hun vak verstaan en onze copyvisie delen. Wij werken graag met ze samen, dus jij waarschijnlijk ook.

Schrijf in je moerstaal

Bij Tekstwerf schrijven we alleen in het Nederlands. Dat is de taal die we perfect beheersen en waarin we altijd zeker van onze zaak zijn. Voor Engelse teksten werken we al jaren samen met betrouwbare partners die datzelfde gevoel in hún taal hebben.

Onze favoriete Engelse copywriters

Heb je Engelse copy nodig? Dan verwijzen we je graag door naar two points copy: het bureau van Toni Bellanca. Of naar Vicky Hampton Copy & Content. Beide copywriters hebben hun strepen in het vak verdiend en weten feilloos de juiste toon voor jouw doelgroep te vinden. Mooi meegenomen: ze werken allebei vanuit Nederland, geen gedoe dus met tijdzones en internationale facturen. Ze spreken en verstaan bovendien uitstekend Nederlands, dus elke briefing verloopt ruisvrij.

Do you speak Globish?

Zit je doelgroep hoofdzakelijk in Chicago of in Newcastle-upon-Tyne, dan weet je zeker dat je met Amerikaans of Brits Engels het juiste accent te pakken hebt. Is dat niet het geval, dan heb je waarschijnlijk meer aan Globish: transparant en toegankelijk Engels, zonder typische uitdrukkingen, woordspelingen of culturele verwijzingen. Globish is ook door Belgen, Bulgaren en Brazilianen makkelijk te volgen. Onze copypartners leggen je het verschil tussen Amerikaans Engels, Brits Engels en Globish graag verder uit.

Engels én Nederlands

Wil je dezelfde boodschap even sterk overbrengen in zowel Engels als Nederlands, dan zetten we met plezier een copytandem voor je op. Dat is een samenwerking tussen Tekstwerf en onze Engelse partner(s), waarbij ieder van ons in z'n eigen taal de beste keuzes maakt. Zo krijg je originele copy in het Nederlands en Engels, zonder dat een van de twee ‘vertaald’ voelt. Bekijk een voorbeeld van zo’n meertalig project. Wil je copy laten hertalen? Ook dat kan: we maken dan vlotte copy op basis van je Engelse of Nederlandse brontekst.