Menu

Kies een tekstschrijver die de rol van content snapt

CONTENTCREATIE

Effectieve contentmarketing begint met duidelijke doelstellingen, bijvoorbeeld over traffic en conversie. Vervolgens maak je strategische, conceptuele en logistieke keuzes: over thema’s en SEO, de vorm en een slimme kanalenmix. Ook handig: meetinstrumenten om tussentijds te controleren of je doelen al in zicht zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk de content zelf. Blogs, whitepapers, artikelen en cases die niet alleen gevonden worden, maar ook inzicht bieden en lekker lezen. Alleen, wie gaat die content schrijven?

Koning content regeert niet alleen

Weleens bij stilgestaan? Contentmarketing kan niet zonder content, maar content is niet de enige succesfactor. Of je blog gelezen wordt, hangt niet alleen af van de titel en de kwaliteit van het verhaal. Zolang je copy in de catacomben van Google blijft steken en niet op sociale media wordt aangejaagd, blijft het ijzig stil op je website. Aan de andere kant: je kunt nog zo’n slimme AdWords-campagne opzetten, als de content erachter tegenvalt of niet aansluit bij de verwachtingen van je lezers, druipt je publiek alsnog af. Naast allerlei andere factoren, is goede content dus onmisbaar in een slimme contentstrategie.

koning_content-tekstschrijver-amsterdam-copywriter-tekstbureau.jpg#asset:275

Tekstwerf als contentpartner

Onze tekstschrijvers draaien regelmatig mee in online marketing-teams. We snappen dus welke rol we hebben in je contentstrategie, en waar onze teksten aan moeten voldoen om effectief te zijn. Als je wilt, vertalen we je doelstellingen door naar sterke copyconcepten. Daarna schrijven we content die bijdraagt aan jouw strategie, waarbij we kritisch blijven meedenken over vorm en inhoud. Want een pagina vol keywords lokt misschien lezers, maar bezoekers zijn onverbiddelijk: geen goed verhaal - geen conversie. Blijkt uit de meetresultaten dat de teksten moeten worden aangepast? Geen probleem, we tweaken net zo lang tot je content optimaal presteert.

Een greep uit ons werk

Benieuwd in welke contentmarketingteams we hebben meegedraaid, en wat we deden? Kijk dan ‘ns bij:

Meer weten?

Neem contact met ons op via 020 531 42 33 of info@tekstwerf.nl.

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan