Menu

Weg met de clichés

hr

Het toptalent dat jij wilt binnenhalen, hebben je concurrenten ook op de korrel. Dus kun je maar beter verrassend uit de hoek komen. Wij gaan de strijd aan met afgezaagde wervingscommunicatie en zijn van alle arbeidsmarkten thuis. Waarmee kunnen we je helpen?

Vacatureteksten

Vertel gewoon wat iemand gaat doen

Vacatureteksten zijn zelden origineel. Of word jij wel blij van die 'teamplayer met een passie voor verbeteren'? Wij helpen je vacatures maken die opvallen, door clichés te vermijden en de wereld achter de functie-eisen te laten zien. Hoe? Door voorbeelden en verhalen te verzamelen die vertellen wat je als kandidaat gaat dóen, waarom en met wie.

Gaan je recruiters liever zelf aan de slag? Misschien hebben ze iets aan een schrijftraining of een vacaturetemplate op maat.


Employer story

Maar wie ben je echt?

Waarom ben je er, en voor wie? Waarom zou schaars talent voor jou kiezen? Om zulke vragen draait je employer story: je merkverhaal voor de arbeidsmarkt en het startschot voor de rest van je werving. Krijg je je story niet op papier, dan schrijven wij 'm graag voor je. In een expertsessie vragen we jou én je medewerkers wat voor werkgever je werkelijk bent.


HR-content

Je verhalen zijn er al

Zonder dat je het doorhebt, ligt de mooie HR-content in je organisatie voor het oprapen. Denk aan interviews met enthousiaste collega’s, kijkjes achter de schermen of een gastblog van de baas. Wij jutten verhalen van de werkvloer en brengen ze tot leven op je werken bij-site, of daarbuiten. Zonde om te laten liggen, toch?


Heb je dit (ook) in het Engels nodig?

Bellen geblazen

Mailen mag ook. We beantwoorden graag je vraag.
Tekstwerf in je mailbox
Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content.
Aanmelden