Menu

Weg met de clichés

HR

Het toptalent dat jij wilt binnenhalen, is ook bij je concurrenten populair. Dus kun je maar beter verrassend uit de hoek komen. Wij gaan de strijd aan met afgezaagde wervingscommunicatie en zijn van alle arbeidsmarkten thuis. Waarmee kunnen we je helpen?

Vacatureteksten

Vertel gewoon wat je gaat doen

Vacatureteksten zijn niet altijd even origineel. Of word jij wel blij van die 'teamplayer met een passie voor verbeteren'? Wij helpen je vacatures maken die opvallen, door clichés te vermijden en de wereld achter de functie-eisen te laten zien. Hoe? Door voorbeelden en verhalen te verzamelen die laten zien hoe je werkvloer er écht uitziet.

Gaan je recruiters liever zelf aan de slag? Misschien hebben ze iets aan een schrijftraining of een vacaturetemplate op maat.

Een employer story

Maar wie ben je echt?

Waarom ben je er, voor wie, en waarom zouden mensen bij je solliciteren? Om zulke vragen draait je employer story: je merkverhaal voor de arbeidsmarkt en het startschot voor de rest van je werving. Krijg je je story niet op papier, dan kunnen wij ‘m voor je schrijven. Op basis van een expertsessie, waarin we medewerkers vragen wat voor werkgever je werkelijk bent.

HR-content

Je verhalen zijn er al

Zonder dat je het doorhebt, ligt de mooie HR-content voor het oprapen. Denk aan interviews met enthousiaste collega’s, kijkjes achter de schermen of een gastblog van de baas. Wij brengen de verhalen van je werkvloer naar je werken bij-site of daarbuiten. Zonde om te laten liggen, toch?

Kunnen we je helpen?

Bel ons, of stuur een mail. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen doen.

020 531 42 33
hallo@tekstwerf.nl

Tekstwerf in je mailbox

Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content. Zonder enge salespraatjes en flauwe updates over onze verjaardagen. Daar mag je ons aan houden.

Meld je aan