Menu

Tekstwerf op het ABN AMRO World Tennis Tournament

Blog
Tekstwerf op het ABN AMRO World Tennis Tournament

Nee, we hebben geen wildcard gekregen om mee te spelen in het toernooi. Dat is maar beter ook, want Murray, Monfils en Berdych zijn waarschijnlijk net een maatje te groot. Ieder z’n vak, zullen we maar zeggen. Daarom laten we onze rackets thuis en bereiden ons voor op een rol als razende reporter voor ABN AMRO Insights.

Tussen de wedstrijden door wordt er namelijk ook topsport bedreven in de catacomben van Ahoy. CEO’s, kunstenaars en andere innovators uit binnen- en buitenland schijnen er hun licht over de belangrijkste sectortrends, en benoemen de ondernemerskansen die eruit voortkomen.

Insights Live 2015: zo hou je je organisatie vers

ABN AMRO organiseert van 9 t/m 13 februari Insights Live, een vijfdaags netwerk- en inspiratie-evenement voor ondernemers uit de belangrijkste sectoren van Nederland. Van retail tot logistiek en van healthcare tot zakelijke dienstverlening. Tijdens de congressen staat de houdbaarheid van organisaties centraal: wat betekent de netwerksamenleving voor jouw organisatie en hoe verzilver je kansen in De Nieuwe Economie?

Volg het dagelijkse verslag van Tekstwerf

De congressen zijn al tijden volgeboekt. Niet zo vreemd met sprekers als Jose Manuel Barroso, Farid Tabarki en Phil Libin (live via Skype). Maar niet getreurd, we zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen. We draaien een weekje nachtdienst, zodat je elke middag rond 12 uur een uitgebreid verslag kunt lezen van de avond ervoor. Wil je onze blogberichten lezen, je aanmelden voor de livestreams van het evenement of meer weten over Insights Live? Ga naar insights.abnamro.nl.


Bellen geblazen

Mailen mag ook. We beantwoorden graag je vraag.
Tekstwerf in je mailbox
Met creatieve verhalen, handige schrijftips en ideeën voor mooie content.
Aanmelden